Over ons ProPlus Klant worden
U bent niet ingelogd, hierdoor mist u producten die wij wel aanbieden. Klik hier om in te loggen, of hier om klant te worden.

Touw

LET OP: met het zoekveld kunt u enkel zoeken binnen de resultaten op deze pagina!
14 product(en) gevonden
producten per pagina
Weergave

Boot-touw

Op zoek naar stevig touw voor watersport? Op deze pagina vindt u ons complete overzicht met boot-touw. PAT Europe levert hoogwaardig touw met verschillende eigenschappen voor een scherpe prijs aan zakelijke afnemers. Wij zijn actief in heel Europa en kunnen met een opslag van ruim 4500 m2 altijd snel schakelen. Log in op uw zakelijke account om direct ons overzicht touwen te zien.

Onze collectie touwen

Het ene touw is het andere niet, dus in onze webshop vindt u gevlochten koorden en touwen voor boten in vele lengtes, diktes en materialen. Een greep uit ons assortiment:

• Polypropyleen (PP) touw
• Polyester touw en koord
• Surfkoord
• Bouwliftkabel

Het boot-touw is goed te gebruiken in combinatie met onze haken en sluitingen voor boten.

Landvasten en surfkoorden

Onze boot-touwen zijn multi-inzetbaar. Dankzij de sterke materialen met hoge trekkracht, zoals polypropyleen, novoleen en birotex, en de verscheidenheid aan verschillende diktes en afmetingen bepaalt u zelf voor welke doeleinden u het touw gaat gebruiken. Afhankelijk van de omvang en het gewicht van het vaartuig doen ze bijvoorbeeld goed dienst als zeiltouw, landvast, aanmeerlijn of surfkoord. Daarnaast zijn de touwen ook geschikt voor toepassingen buiten de scheepvaart en watersport waar sterk touw een vereiste is, bijvoorbeeld in de bouw of voor transport.

Voor scheepvaart en meer

Van afmeren tot ankeren; PAT Europe is uw professionele schakel voor boot-accessoires van alle soorten. We proberen ons assortiment zo breed en compleet mogelijk te houden, zodat ondernemers uit alle relevante branches in onze webshop terecht kunnen. Ontbreekt er naar uw mening een artikel, dan horen we dat graag.

Boot-touw kopen bij PAT Europe

Touw voor boten, watersport en meer slim inkopen, dat doet u vertrouwd bij uw groothandel PAT Europe. We hebben ruim 30 jaar ervaring als partner voor onder andere handelaren, fabrikanten, winkels en grossiers. U bestelt bij ons eenvoudig en veilig al uw benodigdheden en onderdelen voor voertuigen online. Voorraadsproducten leveren wij altijd snel uit. Bestel uw boot-touw vandaag nog in onze webshop via uw zakelijke account!