Over ons ProPlus Klant worden
U bent niet ingelogd, hierdoor mist u producten die wij wel aanbieden. Klik hier om in te loggen, of hier om klant te worden.

Caravan & camping accessoires Caravan & camping accessoires

PAT Europe biedt een breed online assortiment aan caravan- en campingaccessoires voor in en rondom campers of caravans. Van beschermhoezen, onderhoudsproducten en verlichting tot campingartikelen en elektrische toebehoren.

Camping-accessoires & caravan-accessoires

Bent u op zoek naar een groothandel voor al uw caravan-accessoires, camper-accessoires en camping-accessoires? Dan bent u op de juiste pagina beland. PAT Europe is importeur van een breed aanbod aan verschillende tent-, camper- en caravan-onderdelen van alle soorten en voor elke branche. We leveren snel en voordelig aan zakelijke afnemers in heel Europa. Klik op de gewenste categorie voor een overzicht van ons ruime assortiment!

Dé caravan-onderdelen groothandel

PAT Europe is uw vertrouwde leverancier van alle typen kampeer-accessoires. Camper- en caravan-benodigdheden voor kamperen zijn er in vele soorten en maten, van onderhoudsproducten voor kamperen tot aan voortenten en schade-onderdelen. Ook maken we onderscheid tussen caravan interieur-onderdelen en caravan exterieur-onderdelen. Wij leveren aan zakelijke afnemers in elke branche, van grossiers tot detailhandelaren of fabrikanten. Veel van onze producten zijn afkomstig van ons eigen merk ProPlus en hebben we direct op voorraad, waardoor u profiteert van extra scherpe prijzen en een snelle bezorging.

Ruim assortiment caravan- & camper-accessoires

Als groothandel beschikken wij over een ontzettend breed assortiment camping-toebehoren. Onze producten zijn onderverdeeld per relevante categorie, zodat u snel en gemakkelijk de gewenste caravan-benodigdheden vindt op onze website. Tot ons aanbod behoort onder meer:

• Camper-accessoires
• Caravan-onderdelen
• Stacaravan-accessoires
• Tent-onderdelen

Mist u een bepaald product in onze categorieën? Log in op uw zakelijke account om het volledige assortiment te bekijken, of attendeer ons hier op het product dat u graag in ons aanbod zou terugzien. Onze collectie wordt continu uitgebreid op basis van de wensen van onze klanten, dus we kijken graag wat we voor u kunnen doen.

Private label bij PAT Europe

Opvallen tussen concullega's? Dat doet u het best met kampeer-accessoires met uw eigen merk. Bij PAT Europe heeft u de mogelijkheid om uw artikelen te laten bedrukken met uw eigen private label voor een maximale herkenbaarheid. We hebben een in-house vormgevingsafdeling die u bovendien kan helpen bij het opzetten van uw label. Informeer via sales@pateurope.com naar de mogelijkheden.

Caravan-benodigdheden online bestellen

Zakelijke afnemers kopen tent-, (sta)caravan- en camper-accessoires slim en eenvoudig in via PAT Europe, dé online winkel voor voertuigtoebehoren en veiligheidsproducten. Wij combineren topkwaliteit met een flexibele service, zodat uw bestellingen altijd soepel verlopen. Log in op uw account om eenvoudig een bestelling te plaatsen, of maak direct een zakelijk account aan om verder te gaan.