Over ons ProPlus Klant worden
U bent niet ingelogd, hierdoor mist u producten die wij wel aanbieden. Klik hier om in te loggen, of hier om klant te worden.

Oprijplaten

LET OP: met het zoekveld kunt u enkel zoeken binnen de resultaten op deze pagina!
10 product(en) gevonden
producten per pagina
Weergave

Oprijplaten voor aanhangers

Bent u een ondernemer en op zoek naar oprijplaten voor aanhangers? Dan zit u bij PAT Europe helemaal goed. Wij zijn al ruim 30 jaar uw schakel voor hoogwaardige oprijplaten voor de aanhangwagen en meer. Als groothandel leveren we in heel Europa aan diverse zakelijke afnemers, van grootwinkels of leveranciers tot aan fabrikanten of grossiers. Bekijk direct ons ruime assortiment oprijplaten voor aanhangers of log in op uw account voor nog meer producten.

Maximaal gemak

Een oprijplaat voor de aanhangwagen wordt ook wel laadplaat of oprijgoot genoemd. Een oprijplaat is bedoeld om via de achterkant van de aanhanger aan de laadvloer te koppelen. Met een laadplaat is het mogelijk om eenvoudig voertuigen, rolstoelen en andere goederen op wielen in te halen. Hoe langer de oprijplaat, des te makkelijker is een steile hellingsgraad te overbruggen. Afhankelijk van het type voertuig dat u gaat vervoeren en van de hoogte van de wagen, kan het daarom handig zijn om voor een langere oprijplaat te kiezen.

Ons assortiment oprijplaten

Bij PAT Europe vindt u een breed assortiment met alles voor uw aanhanger, van aanhangwagenverlichting tot aan neuswielen. Op deze pagina vindt u al onze aanhanger-oprijplaten van ons huismerk ProPlus. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen, materialen en varianten, zoals een:

• Aluminium oprijplaat voor de aanhanger
• Oprijplaat van staal
• Oprijplaat opvouwbaar
• Oprijplaat rolstoel
• Hondenloopplank

De oprijgoten kunnen bij correct gebruik belast worden tot een gewicht van 270-1655 kg per stuk, afhankelijk van de maat en het materiaal.

Mist u iets?

Ons brede assortiment is altijd in beweging, en we houden graag rekening met uw wensen. Zoekt u een bepaalde laadplaat of ontbreekt er een product in onze collectie aanhangers & toebehoren? Aarzel niet om een productaanvraag in te dienen, we kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Bestel oprijplaten voor de aanhanger bij PAT Europe

Sterke oprijplaten voor de aanhangwagen koopt u voordelig bij PAT Europe. We leveren onze ProPlus oprijgoten doorgaans direct uit voorraad, waardoor we in heel Europa snel kunnen schakelen. Met uw zakelijke account bestelt u bij ons eenvoudig online. Log in en plaats direct uw bestelling, of maak vandaag nog een account aan om verder te gaan!