Over ons ProPlus Klant worden
U bent niet ingelogd, hierdoor mist u producten die wij wel aanbieden. Klik hier om in te loggen, of hier om klant te worden.

Lichtbalken

LET OP: met het zoekveld kunt u enkel zoeken binnen de resultaten op deze pagina!
8 product(en) gevonden
producten per pagina
Weergave

Lichtbalken voor de aanhanger

Op deze pagina vindt u al onze lichtbalken voor de aanhanger op een rij. U heeft de keuze uit verschillende hoogwaardige modellen en varianten, stuk voor stuk leverbaar in heel Europa. PAT Europe is al 30 jaar dé groothandel voor alles rondom aanhangwagens voor grossiers, leveranciers, fabrikanten, (groot)winkels en andere zakelijke afnemers. Ontdek alle mogelijkheden en bekijk ons assortiment online.

Onze collectie verlichtingsbalken voor de aanhangwagen

In het assortiment van PAT Europe vindt u verschillende soorten en afmetingen lichtbalken voor aanhangwagens van ons hoogwaardige eigen merk ProPlus. Zo vindt u hier:
• Complete aanhangerverlichtingssets
• LED-lichtbalken voor de aanhanger
• Lichtbalken voor de aanhanger 7-polig

U kunt kiezen uit aanhanger-verlichtingsbalken in diverse breedtes met kabels in verschillende lengtes tot wel 9 meter. Ook bieden we modellen met reflectoren en mistlampen. Naast lichtbalken voor aanhangers vindt u bij ons ook andere soorten verlichting voor de aanhangwagen. Bekijk ook eens ons complete aanbod aanhangwagenverlichting, LED-aanhangwagenverlichting en Radex-aanhangerverlichting voor nog meer opties.

Flexibel assortiment

De kwaliteit van onze producten en service staat bij ons voorop, en daar hoort ook een breed assortiment bij. We streven ernaar om u een zo compleet mogelijk aanbod toebehoren voor aanhangwagens aan te bieden. Zoekt u een bepaalde verlichtingsbalk voor uw aanhanger die wij nog niet in onze webshop hebben? We breiden onze collectie continu uit op basis van de behoeftes van onze klanten. Dien gerust een productaanvraag in, dan kijken we wat we voor u kunnen doen.

Uw eigen concept op onze producten

Val op tussen uw concurrenten en kies voor een assortiment met uw eigen concept. PAT Europe biedt de optie om uw persoonlijke label toe te voegen aan onze lichtbalken voor aanhangwagens en andere producten, en daarnaast bieden we dankzij onze in-house vormgevingsafdeling ondersteuning bij het opzetten van uw eigen private label. Via sales@pateurope.com informeren we u graag over de mogelijkheden.

Aanhanger-lichtbalk kopen bij PAT Europe

Verlichtingsbalken voor aanhangers bestelt u als ondernemer vertrouwd bij PAT Europe. Onze aanhangerverlichtingssets worden uit eigen voorraad geleverd, waardoor u profiteert van een snelle bezorging. Ontdek het zelf en plaats direct uw bestelling door in te loggen, of maak vandaag nog een zakelijk account aan om verder te gaan.