Over ons ProPlus Klant worden
U bent niet ingelogd, hierdoor mist u producten die wij wel aanbieden. Klik hier om in te loggen, of hier om klant te worden.

Dekzeilen en accessoires

LET OP: met het zoekveld kunt u enkel zoeken binnen de resultaten op deze pagina!
12 product(en) gevonden
producten per pagina
Weergave

Bootzeilen

PAT Europe is uw importeur voor bootzeilen van verschillende afmetingen. We leveren diverse dekzeilen voor boten en alle benodigde accessoires uit voorraad. Al 30 jaar zijn wij dé leverancier van hoogwaardige en voordelige boot-toebehoren aan fabrikanten, grossiers, detailhandelaren, (groot)winkels en andere ondernemers. U profiteert in heel Europa van onze snelle en flexibele service. Log in op uw zakelijke account om direct ons volledige assortiment boothoezen te bekijken!

Volledig beschermd met een boothoes

Met een open boot, zoals een speedboot of sloep, kan het lastig zijn om het vaartuig schoon te houden in verschillende weersomstandigheden. Door de boot af te dekken met een zeil voor boten (ook wel bootzeil, dekkleed, (af)dekzeil of winterzeil voor boten genoemd) voorkomt u dat er regen, bladeren en andere vuiligheid op het bootoppervlak terechtkomen wanneer de boot niet in gebruik is. De bootzeilen zijn UV-gestabiliseerd, dus ze beschermen ook tegen invloeden van zonlicht.

Ons assortiment afdekzeilen voor boten

Of u nu op zoek bent naar een afdekzeil voor een boot van 4 meter of een boot van 3 meter, PAT Europe levert hoogwaardige boot-dekzeilen in uiteenlopende formaten. Onze boothoezen zijn uitgerust met elastiek en zijn daardoor universeel toepasbaar op diverse open boten, van roeiboten tot sloepen. Daarnaast vindt u op deze pagina alle benodigdheden voor het bevestigen en verstevigen van de boothoezen, zoals een bootzeil support-frame. Een greep uit onze collectie:

• Afdekzeil sloep
• Afdekzeil rubberboot
• Afdekzeil speedboot
• Boothoes steunsysteem
• Zandzakjes voor bootzeil

Ook voor andere boot-accessoires kunt u in onze webshop terecht. Bekijk ons volledige overzicht voor een beeld van alle mogelijkheden!

Uw eigen merk

Een bootzeil is een groot blanco canvas en daarmee dé perfecte plek om uw branding te communiceren. Bij PAT Europe is het mogelijk om op alle producten uw eigen label te laten plaatsen. We hebben een in-house vormgevingsafdeling die al uw grafische wensen vlekkeloos tot uiting brengt. Ook helpen we u graag bij het opzetten van uw eigen private label, als u daarvan nog niet in het bezit bent. Mail ons gerust op sales@pateurope.com voor meer informatie.

Bootzeil kopen bij PAT Europe, uw groothandel

Bestel vandaag nog uw boothoezen voordelig en gemakkelijk via de webshop van PAT Europe. Met ons ruime assortiment verspreid over ruim 4500 m2 aan magazijnoppervlak bedienen wij Europese zakelijke afnemers in elke branche. U kunt bestellen door in te loggen op uw zakelijke account. Maak er direct één aan en bestel uw dekzeilen eenvoudig online!