Over ons ProPlus Klant worden
U bent niet ingelogd, hierdoor mist u producten die wij wel aanbieden. Klik hier om in te loggen, of hier om klant te worden.

Brandbeveiliging Brandbeveiliging

PAT Europe biedt een breed assortiment aan brandveiligheidsproducten voor op de camping of in en om het huis. Van rookmelders en brandblussers tot koolmonoxidemelders.

Brandbeveiliging

Alles rondom brandbeveiliging vindt u bij PAT Europe, al ruim 30 jaar dé groothandel voor de zakelijke afnemer. We hebben diverse brandveiligheid-producten in ons ruime assortiment, stuk voor stuk direct uit eigen magazijn leverbaar. U profiteert daarmee in heel Europa van onze snelle levering. Ontdek onze service en bekijk ons aanbod brandbeveiliging.

(Brand)veiligheid voorop

Een veilige werk- en leefomgeving begint bij goede brandpreventie in uw interieur. Een optimale brandveiligheid begint bij het tijdig signaleren van brand en de juiste middelen om het vuur effectief mee te stoppen, en eindigt met geschikte producten voor de nazorg. In onze webshop vindt u alle benodigde brandbeveiliging-artikelen voor een maximale bescherming.

Ons assortiment

PAT Europe biedt een breed assortiment aan brandveiligheids-producten en brandpreventie-producten voor op de camping of in en om het huis of bedrijfspand. Van rookmelders en brandblussers tot koolmonoxidemelders, u vindt alles voor brandbeveiliging en brandpreventie van A tot Z in onze webshop. Klik op de categorie brandblussers en blusdekens om het overzicht van al onze artikelen te zien.

Het grootste aanbod

Een hoge kwaliteit en een flexibele service staan bij ons hoog in het vaandel. Ook op het gebied van brandveiligheid komen we de groothandel, inkoper, grossier, detailhandelaar, fabrikant en andere ondernemers graag tegemoet. Mist u in ons assortiment met brandbeveiliging een specifiek product? Aarzel dan niet om ons productaanvraagformulier in te vullen, dan kijken we of dit aan onze ruime collectie kan worden toegevoegd.

Brandbeveiliging kopen bij PAT Europe

Voorkom brand in huis, op het werk en onderweg en zorg dat uw brandveiligheid op orde is. Alles rondom brandbeveiliging bestelt u vertrouwd bij PAT Europe. Log in en plaats eenvoudig uw bestelling. Bent u nog geen klant? Maak dan direct uw zakelijke account aan om bij ons te bestellen!