Over ons ProPlus Klant worden
U bent niet ingelogd, hierdoor mist u producten die wij wel aanbieden. Klik hier om in te loggen, of hier om klant te worden.

Neuswielen & toebehoren

LET OP: met het zoekveld kunt u enkel zoeken binnen de resultaten op deze pagina!
18 product(en) gevonden
producten per pagina
Weergave

Neuswielen voor de aanhanger

PAT Europe heeft een ruim assortiment neuswielen voor aanhangers en andere voertuigen voor de zakelijke afnemer. We leveren uit eigen magazijn aan fabrikanten, detailhandelaren, grossiers en andere ondernemers in heel Europa. Daardoor profiteert u bij ons altijd van een snelle levertijd op uw bestelling. Log in op uw zakelijke account om ons volledige aanbod neuswielen te bekijken.

Extra steun

Een neuswiel ofwel disselwiel wordt gebruikt om aankoppel-vervoersmiddelen met enkele as extra steun te geven en horizontaal te plaatsen en om afgekoppeld manoeuvreren te vereenvoudigen. Zo'n steunwiel wordt vaak gebruikt voor de aanhangwagen (ook wel remorque genoemd), maar is ook bruikbaar op andere voertuigen. Denk aan een:
• Neuswiel voor caravans
• Neuswiel voor trailers
• Neuswiel voor paardentrailers

Een andere, niet-mobiele optie voor extra steun is een steunpoot voor caravans, aanhangwagens en trailers.

Ruim assortiment neuswielen

Bij PAT Europe vindt u een groot aanbod steunpoten en neuswielen voor aanhangers, caravans en (paarden)trailers en alle benodigde accessoires voor het plaatsen er vervangen van het steunobject. Een greep uit ons assortiment:
• Neuswiel aanhanger 48mm• Neuswiel aanhanger 60mm
• Neuswiel met luchtband
• Uitdraaibare steunpoot
• Neuswielklem
• Schokdemper

Alle producten zijn afkomstig van ons eigen label ProPlus, waardoor we hoge kwaliteit voor een scherpe prijs kunnen garanderen. Liever uw eigen label op onze producten? Ook dat is mogelijk! Neem contact op met sales@pateurope.com voor meer informatie over onze Private Label-service.

Altijd in beweging

Als groothandel proberen wij altijd een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden, zodat u nooit misgrijpt. U vindt bij ons daarom een brede selectie artikelen voor uw aanhangwagen, van trekhaakdoppen tot aan oprijplaten. Zoekt u een specifiek product voor uw aanhanger dat momenteel ontbreekt in ons aanbod? Aarzel dan niet om een productaanvraag te doen, dan kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Steunwiel voor de aanhangwagen kopen?

Een neuswiel kopen met alle toebehoren, dat doet u als zakelijk afnemer voordelig en eenvoudig via PAT Europe. We zijn al ruim 30 jaar uw groothandel, en kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons altijd voorop. Log in of maak direct uw zakelijke account aan, en bestel uw neuswiel en accessoires vandaag nog online.