Over ons ProPlus Klant worden
U bent niet ingelogd, hierdoor mist u producten die wij wel aanbieden. Klik hier om in te loggen, of hier om klant te worden.

Aanhangernetten & toebehoren

LET OP: met het zoekveld kunt u enkel zoeken binnen de resultaten op deze pagina!
18 product(en) gevonden
producten per pagina
Weergave

Aanhangernetten

Als zakelijk afnemer op zoek naar aanhangernetten? Hoogwaardige netten voor de aanhangwagen en alle benodigde toebehoren vindt u bij PAT Europe, al 30 jaar uw groothandel. We leveren verschillende soorten aanhangnetten en accessoires uit eigen voorraad, waardoor u altijd profiteert van onze snelle levering. Bekijk ons assortiment en ontdek alle mogelijkheden voor aanhangwagens.

Aanhangnet: altijd veilig, soms verplicht

Een aanhangnet wordt ook wel bagagenet voor aanhangers, remork-net, gaasnet voor aanhangers of veiligheidsnet voor aanhangwagens genoemd. Ze worden gebruikt om over de goederen in de aanhangwagen te spannen en zorgen ervoor dat de bagage veilig op zijn plek blijft en geen kant op kan. Een net over de aanhanger is verplicht bij losse ladingen die niet vast te zetten zijn met spanbanden voor de aanhangwagen, zoals puin, brandhout, losse dozen, snoeiafval of stenen. Afhankelijk van het type lading dat vervoerd wordt, kan het nodig zijn om voor een fijnmazig aanhangernet te kiezen.

Ons aanbod netten voor aanhangers & toebehoren

Bij PAT Europe vindt u een ruim assortiment veiligheidsnetten voor aanhangwagens en alle benodigde accessoires voor de aanhanger, van hang- en sluitwerk tot aan afdekzeilen. We bieden verschillende maten en soorten aanhangnetten van ons eigen merk ProPlus. Een greep uit het aanbod op deze pagina:

• Aanhangernet fijnmazig
• Aanhangernet zwart
• Huifopbouw aanhanger
• Zeilogen
• Spanrubbers
• Koordhouders

Zoekt u een specifiek(e) aanhangnet(accessoire) dat we nog niet in ons assortiment aanhanger-toebehoren hebben? We breiden onze collectie continu uit op basis van de wensen van onze klanten en kijken graag wat we voor u kunnen doen. U kunt het gewenste product aanvragen via https://www.pateurope.com/product-request.

Flexibel assortiment, flexibele service

Van een groeiend assortiment hoogwaardige producten tot altijd snel kunnen schakelen – flexibiliteit en kwaliteit vinden we belangrijk. Bent u op zoek naar een persoonlijke ervaring voor uw klanten? Het is bij ons ook mogelijk om uw eigen logo op onze producten te laten zetten. We helpen u ook graag met het opzetten van uw eigen private label. Informeer gerust naar de mogelijkheden via sales@pateurope.com.

Aanhangernetten kopen? Eenvoudig online bij uw groothandel

Afdeknetten voor aanhangers en alle toebehoren koopt u vertrouwd bij PAT Europe. Zakelijke afnemers – waaronder leveranciers, fabrikanten, detailhandelaren en grossiers – in heel Europa kunnen profiteren van onze snelle, flexibele service, gunstige prijzen en grote assortiment. U bestelt eenvoudig door in te loggen op uw zakelijke account. Maak direct een account aan of log in en bestel gelijk online!