Over ons ProPlus Klant worden
U bent niet ingelogd, hierdoor mist u producten die wij wel aanbieden. Klik hier om in te loggen, of hier om klant te worden.

Ankeren

LET OP: met het zoekveld kunt u enkel zoeken binnen de resultaten op deze pagina!
2 product(en) gevonden
producten per pagina
Weergave

Ankers

PAT Europe levert verschillende betaalbare ankers voor boten. Wij zijn als groothandel al ruim 30 jaar de snelle en flexibele schakel voor hoogwaardige producten voor grossiers, fabrikanten, (detail)handelaren, (groot)winkels, leveranciers en andere zakelijke afnemers. Dankzij onze ruime opslag van 4500 m2 hebben we veel artikelen standaard ruim op voorraad, waardoor u kunt rekenen op snelle levertijden in heel Europa. Bekijk ons assortiment boot-ankers door in te loggen op uw zakelijke account.

Veilig verankerd

Een goed anker is een onmisbaar onderdeel voor boten. Het is niet wettelijk verplicht om een anker te bezitten, maar is een waardevolle toevoeging voor de veiligheid aan boord. Een anker wordt niet alleen gebruikt om de boot op open water vast te leggen, maar is ook een praktisch hulpmiddel in noodsituaties. Ankeren voorkomt dat de boot in geval van nood en defecten verder afdrijft en verkleint de kans dat de boot omslaat.

Uitklappende paraplu-ankers

Moderne boot-ankers zijn een stuk compacter en lichter dan traditionele ankers en beslaan dus een stuk minder ruimte aan boord. Ze worden zo ontworpen dat ze met hun vorm al voldoende grip op de bodem verkrijgen. Een gangbaar anker is tegenwoordig het klapanker ofwel paraplu-anker. Deze variant bestaat uit 4 holle vloeien rondom een centrale, stevige schacht. De vloeien kunnen worden ingeklapt als het anker buiten gebruik is om ruimte te besparen.

Ons assortiment

PAT Europe levert 2 klapankers uit voorraad. Beide paraplu-ankers zijn gegalvaniseerd voor een optimale corrosiebestendigheid. De ankers zijn verkrijgbaar in 2 gewichten, namelijk 0,7 kg en 3,2 kg. Wij zijn uw importeur voor nog veel meer boot-accessoires en -benodigdheden. Bij ons vindt u alles voor veilig afmeren, aanleggen en ankeren, van boottouw tot aan haken en sluitingen. We denken graag met u mee op elke mogelijke manier, van uitbreiding van het assortiment tot aan uitgebreide private label-mogelijkheden.

Boot-ankers kopen bij de groothandel

Wilt u één of meerdere ankers kopen? Een boot veilig ankeren begint bij PAT Europe. Hoge kwaliteit en uitstekende service zijn verankerd in onze manier van handelen, en dat merkt u direct. Bestel uw anker vandaag nog online in onze webshop, dan zorgen wij dat uw bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt. Log in op uw zakelijke account om verder te gaan.