Over ons ProPlus Klant worden
U bent niet ingelogd, hierdoor mist u producten die wij wel aanbieden. Klik hier om in te loggen, of hier om klant te worden.

Aanhangwagenverlichting

LET OP: met het zoekveld kunt u enkel zoeken binnen de resultaten op deze pagina!
18 product(en) gevonden
producten per pagina
Weergave

Aanhangwagenverlichting

Aanhangwagenverlichting groot inkopen? Dat doet u als zakelijk afnemer met een goed gevoel bij PAT Europe. Op deze pagina vindt u ons ruime overzicht verlichting voor aanhangwagens. We bezorgen onze aanhangerverlichting in heel Europa, en omdat we direct uit eigen voorraad leveren kunt u rekenen op een snelle levering. Log in op uw zakelijke account om ons volledige aanbod aanhanger-licht te zien.

Veilig op weg

Van breedtelampen en achteruitrijlampen voor aanhangers tot aan kentekenplaatverlichting voor de aanhanger; er zijn verschillende soorten aanhangwagen-licht om de veiligheid van aanhangwagens in het verkeer mee te verhogen. In sommige gevallen zijn bepaalde vormen van aanhangerverlichting bovendien wettelijk verplicht. Zo is 1 achteruitrijlamp op de aanhanger verplicht voor aanhangwagens tot 6 meter, en langere voertuigen moeten tenminste 2 aanhanger-achterlichten voeren. Aanhangers die breder zijn dan 160 cm dienen ook 2 witte stadslichten te hebben, en vanaf 210 cm breed moet de wagen ook voorzien zijn van 2 witte markeringslampen voorop en 2 rode markeringslichten aan de achterzijde.

Aanhangwagen-licht bij PAT Europe

In ons brede assortiment aanhangerverlichting vindt u uiteenlopende lampen voor de aanhangwagen. Een greep uit de collectie:

• Achterlicht voor aanhangers
• Breedtelicht voor aanhangers
• Mistlamp & mistachterlicht voor aanhangers
• Kentekenverlichting voor aanhangers
• (Zij)markeringslamp (in wit, rood of oranje)Onze aanhanger-lampen zijn afkomstig van ons professionele eigen merk ProPlus, waardoor we topkwaliteit voor een scherpe prijs kunnen waarborgen. Naast algemene aanhangwagenverlichting vindt u bij ons ook een apart assortiment met LED-aanhangwagenverlichting, lichtbalken voor de aanhanger en Radex aanhanger-verlichting.

Uw flexibele groothandel

Bij PAT Europe staat flexibiliteit hoog in het vaandel. Dit ziet u terug in ons vermogen om snel te schakelen waar nodig en in ons brede assortiment aanhanger-toebehoren dat regelmatig uitgebreid wordt met nieuwe producten. We luisteren graag naar onze klanten. Heeft u een bepaalde soort aanhangerverlichting of een ander product voor aanhangers en toebehoren dat u momenteel mist in onze collectie? Doe gerust een productaanvraag via de link: Product aanvragen, dan kijken we of we het aan ons assortiment kunnen toevoegen.

Diverse soorten aanhangerverlichting kopen

Verlichting voor de aanhanger bestelt u als ondernemer snel en vertrouwd via PAT Europe. Wij zijn al 30 jaar dé groothandel voor onder andere fabrikanten, leveranciers, (groot)winkels, detailhandels en grossiers. Ontdek het gemak van online inkopen en log in op uw zakelijke account om eenvoudig uw bestelling te plaatsen. Bent u nog geen klant? Maak dan vandaag nog een account aan om in onze webshop te bestellen!