Over ons ProPlus Klant worden

Waarom kiezen voor een Aquaroll of Wastemaster?

Zowel de Aquaroll als de Wastemaster worden geproduceerd volgens de hoogste normen van nieuw HDPE materiaal. Dit zorgt voor het duurzaame en kwalitatief hoogwaardige product dat klanten gewend zijn. De rollende Aquaroll waterdrageren en de draagbare Wastemaster grijs-water drager zijn beide iconische en essentiële items geworden voor op de camping.

Aquaroll

De Aquaroll is de best verkochte draagbare waterdrager in het VK. Omdat de Aquaroll over de grond rolt, wordt het transport van zoet water een stuk lichter en aangenamer. Het oorspronkelijke ontwerp is gemaakt in 1953 en is in de loop van de jaren geëvolueerd, wat heeft geresulteerd in het huidige 40L model. De Aquaroll wordt geproduceerd in Shropshire, Engeland. Het nieuwste model heeft nu een extra zijhals, waardoor vullen met een Aquaroll Mains Adapter mogelijk is.

Wastemaster

Met de Wastemaster kunt u gemakkelijk grijs water uit elke caravan of camper verzamelen en afvoeren. Samen met de toonaangevende Aquaroll is de Wastemaster een essentieel accessoire geworden voor caravans en campers. Samen met de Aquaroll wordt de Wastemaster geproduceerd in Shropshire. Elke Wastemaster is met de hand bijgesneden om een ​​kwaliteitsproduct dat is gebouwd om lang mee te gaan te garanderen.

Mains Adaptor

De Aquaroll Mains Adapter biedt u een veilige en betrouwbare manier om een ​​constante watertoevoer naar uw caravan of camper te behouden. De netadapter zorgt voor een gemakkelijke verbinding met de waterleiding op elke kampeerplaats.
Omdat de Mains Adapter gemakkelijk op uw bestaande Aquaroll past, blijft de watertoevoer naar uw caravan of camper behouden. Het gebruik van dit systeem geeft u gemoedsrust dat de waterdruk nooit rechtstreeks in uw caravan of camper stroomt.

> U vind alle bovenstaande artikelen bij de categorie camping accessoires onder water accessoires.