Over ons ProPlus Klant worden

Over PAT Europe

Parts & Accessories Traders (PAT) Europe BV is al meer dan 35 jaar actief op de Europese markt als groothandel en handelsbemiddelaar op het gebied van auto- en aanhangeraccessoires inclusief kampeer- en vrijetijdsartikelen.

PAT Europe staat bekend als een flexibele en betrouwbare partner voor groothandels, fabrikanten, inkoopcombinaties, winkelketens en andere retailbedrijven. We kunnen ook verschillende multinationals tot onze klantenkring rekenen. Door onze eigen productontwikkeling, import en productie hebben we een sterke internationale positie.

De kernwoorden snelheidflexibiliteitservice en kwaliteit staan ​​bij ons hoog in het vaandel. Snelheid en flexibiliteit hebben te maken met het inspelen op de wensen van onze klanten en het aannemen van betrouwbare oplossingen. Service en kwaliteit staan ​​​​voor een adequate orderafhandeling met een zo kort mogelijke levertijd.

Als u geïnteresseerd bent om ​​​​klant te worden, kunt u zich via onderstaande knop registreren en direct na acceptatie bestellen uit onze grote voorraad.


Klant worden
Over PAT Europe

Showroom

Onder het label ProPlus heeft PAT Europe een met zorg samengesteld assortiment tot haar beschikking met de daarbij behorende winkelconcepten.

Voor een impressie van ons totaalassortiment kunt u op afspraak onze showroom van ruim 200m² bezoeken.

Showroom

Magazijnen

Vanuit onze magazijnen, met een vloeroppervlakte van ruim 4.500 m2, zorgen wij ervoor dat ons uitgebreide assortiment ruimschoots voorradig is en daardoor snel leverbaar.

Met een distributienetwerk dat geheel Europa omvat voorzien wij zowel in palletzendingen als losse pakketverzendingen, uiteraard met de bijbehorende scherpe tarieven.

Magazijnen

Grafische afdeling

PAT Europe BV heeft een eigen, in-house grafische afdeling met een professionele fotostudio. Het team bestaat uit een gespecialiseerde productfotograaf en grafisch vormgevers.

Dagelijks is ons team bezig met het vormgeven van verpakkingen, het ontwerpen van promotiematerialen en het bedenken en visualiseren van online / offline marketing uitingen.

Deze verschillende disciplines zijn ook voor u beschikbaar.

Grafische afdeling

Lokatie

Ons hoofdkantoor en magazijn zijn gevestigd in Oudkarspel, vlakbij Alkmaar.

PAT Europe B.V.

Haarspit 1

1724 BG

Oudkarspel, Nederland

KVK: 37055914

Tevens hebben wij een verkoopkantoor in Duitsland en een inkoopkantoor in Hangzhou, China.

PAT Europe levert niet aan particulieren.

Interesse om bij ons in te kopen? Meld u aan om klant te worden via onderstaande button:Klant worden
Lokatie