Over ons ProPlus Klant worden

Over PAT Europe

Parts & Accessories Traders (PAT) Europe BV is ruim 35 jaar actief op de Europese markt als groothandel en handelsbemiddelaar op het gebied van auto- en aanhangeraccessoires alsmede camping- en vrijetijdsartikelen

PAT Europe staat bekend als een flexibele en betrouwbare partner voor grossiers, fabrikanten, inkoopcombinaties, grootwinkelbedrijven en overige detailhandelsbedrijven. Wij kunnen daarbij verschillende multinationals tot onze klantenkring rekenen.

Dankzij eigen productontwikkeling en sourcing, import en productie met daarbij het ontwikkelen van private label verpakkingsconcepten, hebben wij internationaal een sterke positie verworven.

Klant worden
Over PAT Europe

Showroom

Onder het label ProPlus biedt PAT Europe een met zorg samengesteld assortiment met de bijbehorende winkelconcepten.

Voor een impressie van ons totaalassortiment kunt u op afspraak onze showroom van ruim 200m² bezoeken.

Showroom

Magazijnen

Wij zorgen ervoor dat ons uitgebreide assortiment ruimschoots voorradig is in onze magazijnen, met een vloeroppervlakte van ruim 4.500 m2,  en daardoor snel leverbaar.

Met een distributienetwerk dat geheel Europa omvat voorzien wij zowel in palletzendingen als losse pakketverzendingen, uiteraard met de bijbehorende scherpe tarieven.

Magazijnen

Grafische afdeling

PAT Europe BV heeft een eigen, in-house grafische afdeling met een professionele fotostudio. Het team bestaat uit een gespecialiseerde productfotograaf en grafisch vormgevers.

Dagelijks is ons team bezig met het vormgeven van verpakkingen, het ontwerpen van promotiematerialen en het bedenken en visualiseren van online/offline marketing uitingen.

Deze verschillende disciplines zijn ook voor u beschikbaar.

Grafische afdeling

Lokatie

Ons hoofdkantoor en magazijn zijn gevestigd in Oudkarspel, vlakbij Alkmaar.

PAT Europe B.V.
Haarspit 1
1724 BG
Oudkarspel, Nederland

KVK: 37055914

Tevens hebben wij een verkoopkantoor in Duitsland en een inkoopkantoor in Hangzhou, China.

PAT Europe levert niet aan particulieren.

Interesse om bij ons in te kopen? Meld u aan om klant te worden via onderstaande button:Klant worden
Lokatie