Over ons ProPlus Klant worden

Over PAT Europe

Parts & Accessories Traders (PAT) Europe BV is ruim 30 jaar actief op het gebied van auto- en aanhangeraccessoires en camping- en vrijetijdsartikelen. Als groothandel en handelsbemiddelaar zorgen wij dat onze producten hun weg vinden door heel Europa.

PAT Europe BV levert aan grossiers, fabrikanten, inkoopcombinaties, (groot)winkelbedrijven en overige detailhandelsbedrijven. Een dynamische markt, waarin PAT Europe BV bekend staat als een betrouwbare en flexibele partner.

Onze sterke internationale positie wordt mede bepaald door eigen productontwikkeling, import en productie en het ontwikkelen van private label verpakkingsconcepten.

PAT Europe BV reageert snel en is een flexibele partner. Wij leveren kwaliteit en service. Begrippen die verankerd zijn in onze manier van handelen. Dit betekent voor u als klant dat wij accuraat inhaken op uw wensen, adequaat orders afhandelen en zo snel mogelijk leveren.

Heeft u interesse om klant te worden? Meld u dan aan via onderstaande button.
Na acceptatie kunt u direct een bestelling plaatsen uit onze ruime voorraad.

Meld u hier aan:

Klant worden? Meld u aan
Over PAT Europe

Showroom

Onder het label ProPlus heeft PAT Europe een met zorg samengesteld assortiment tot haar beschikking met de daarbij behorende winkelconcepten.

Voor een impressie van ons totaalassortiment kunt u op afspraak onze showroom van ruim 200m² bezoeken.

Showroom

Magazijnen

Vanuit onze magazijnen, met een vloeroppervlakte van ruim 4.500 m2, zorgen wij ervoor dat ons uitgebreide assortiment ruimschoots voorradig is en daardoor snel leverbaar.

Met een distributienetwerk dat geheel Europa omvat voorzien wij zowel in palletzendingen als losse pakketverzendingen, uiteraard met de bijbehorende scherpe tarieven.

Magazijnen

Grafische afdeling

PAT Europe BV heeft een eigen, in-house grafische afdeling met een professionele fotostudio. Het team bestaat uit een gespecialiseerde productfotograaf en grafisch vormgevers.

Dagelijks is ons team bezig met het vormgeven van verpakkingen, het ontwerpen van promotiematerialen en het bedenken en visualiseren van online / offline marketing uitingen.

Deze verschillende disciplines zijn ook voor u beschikbaar.

Grafische afdeling

Locaties

Ons hoofdkantoor en magazijn zijn gevestigd in Oudkarspel, vlakbij Alkmaar.

PAT Europe B.V.
Haarspit 1
1724 BG
Oudkarspel, Nederland

KVK: 37055914

Tevens hebben wij een verkoopkantoor in Duitsland en een inkoopkantoor in Hangzhou, China.
PAT Europe levert niet aan particulieren.

Interesse om bij ons in te kopen? Meld u aan om klant te worden via onderstaande button:Aanmeldformulier Klant
Locaties