Over PAT Europe

Parts & Accessories Traders (PAT) Europe BV is ruim 30 jaar actief op de  Europese markt als groothandel en handelsbemiddelaar op het gebied van auto-, en aanhanger accessoires alsmede camping- en vrijetijdsartikelen. 

PAT Europe staat bekend als een flexibele en betrouwbare partner voor grossiers, fabrikanten, inkoopcombinaties, grootwinkelbedrijven en overige detailhandelsbedrijven. Wij kunnen daarbij verschillende multinationals tot onze klantenkring rekenen.

Door eigen productontwikkeling en sourcing, import en productie met daarbij het ontwikkelen van private label verpakkingsconcepten, hebben wij internationaal  een sterke positie verworven.

De kernwoorden snelheid, flexibiliteit, service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Snelheid en flexibiliteit hebben betrekking op het accuraat inhaken op de wensen van onze afnemers en  de aanpak van klantgerichte oplossingen.

Service en kwaliteit staan voor een adequate orderafhandeling met een zo kort mogelijke levertijd.

Showroom

Onder het label ProPlus heeft PAT Europe een met zorg samengesteld assortiment tot haar beschikking met de daarbij behorende winkelconcepten.

Voor een impressie van ons totaalassortiment kunt u op afspraak onze showroom van ruim 200m² bezoeken.

Magazijnen

Vanuit onze magazijnen met een oppervlakte van ruim 4.500m² zorgen wij ervoor dat ons uitgebreide assortiment ruimschoots en snel uit voorraad beschikbaar is. 

Ons distributienetwerk omvat geheel Europa en voorzien in zowel palletzendingen alsmede losse pakketverzendingen met bijbehorende scherpe tarieven. 

Grafische afdeling

Daarnaast heeft PAT Europe in-house een grafische afdeling met een professionele fotostudio tot haar beschikking.
Met onze grafische vormgevers waaronder een gespecialiseerde productfotograaf, zijn verschillende disciplines voor u beschikbaar.

Dagelijks is ons team druk bezig met het vormgeven van verpakkingen, het ontwerpen van promotiematerialen en het bedenken van online / offline marketing uitingen.

Locaties

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Oudkarspel, vlakbij Alkmaar.

Tevens hebben wij een verkoopkantoor in Duitsland en een inkoopkantoor in Hangzhou, China.

PAT Europe levert niet aan particulieren.