U bent niet ingelogd, hierdoor mist u producten die wij wel aanbieden. Klik hier om in te loggen, of hier om klant te worden.

Auto accessoires

PAT Europe biedt als groothandel een breed assortiment aan auto accessoires en materialen voor zowel interieur als exterieur en onderhoud. Van acculaders, autohoezen en autolampen tot onderhoudsproducten en winterproducten.

Groothandel Automaterialen

Als leverancier van vele automaterialen en -onderdelen is PAT Europe al meer dan 30 jaar de groothandel voor al u auto benodigdheden. We hebben het meest complete assortiment auto materialen en auto onderdelen en leveren onder uitstekende voorwaarden. Heeft u interesse om samen te werken, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Leverancier auto onderdelen en materialen

Als leverancier van auto onderdelen en toebehoren hebben wij jarenlange ervaring op de markt. Inmiddels beschikt PAT Europe over een enorm assortiment artikelen welke wij leveren in heel Europa. Denk aan auto interieur- en exterieur accessoires, Elektische accessoires zoals acculaders en kabels maar ook auto-dakhoezen en autogereedschappen, Pech en noodartikelen zoals veiligheidsvesten en autolampen en chemische artikelen. Zoals je leest zijn wij de complete Leverancier van al uw gewenste automaterialen en onderdelen.

Interesse gewekt?

Wij verwelkomen u graag! Meld je hier aan als klant en bestel binnen 3 werkdagen zelf online.