Over ons ProPlus Klant worden

Groothandel Kampeerartikelen


De grootste online  kampeerartikelen groothandel en leverancier – alles van tent accessoires tot camperhoezen, voor uw complete kampeerwinkel. Ons camping en kampeerassortiment bestaat uit een enorm aanbod ProPlus en andere artikelen variërend van onderdelen voor het caravan- of camperinterieur, 7-polige caravan stekkers tot  schoonmaakartikelen en nog veel meer. Kampeerartikelen en -accessoires zijn al vele jaren een van onze specialiteiten. Wilt u ook bij ons inkopen?  Meld u dan hier aan als klant. Als u nog vragen heeft, lees dan verder of neem contact op met ons op telefoonnummer 0226-331450.

PAT Europe – dé online camping groothandel

Als eigenaar of manager van een kampeerwinkel weet u precies welke kampeerartikelen u in uw assortiment wilt.

PAT Europe is leverancier en zorgt voor optimaal voorraadbeheer, zodat zowel u als uw klanten nooit misgrijpen. Van tentharing tot camperhoes, PAT Europe heeft het in huis.

 

Waarom PAT Europe?

  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Zeer uitgebreid camping- en kampeerassortiment
  • Snelle levering uit voorraad
  • Professionele ProPlus productlijn
  • Private label mogelijkheden

 

Bestel uw kampeerartikelen snel en gemakkelijk in onze webshop.


Over PAT Europe

Met ons hoofdkantoor in Nederland (Oudkarspel, Noord-Holland), een verkoopkantoor in Duitsland en een inkoopkantoor in China bedienen wij al 30 jaar zowel kleine als (middel)grote kampeerwinkels in heel Europa.

Natuurlijk zijn wij de aangewezen partij als het gaat om het voeren van een compleet assortiment kampeerartikelen, maar we gaan desgewenst ook verder dan dat.

U kunt ons inzetten voor klantgerichte oplossingen op het gebied van sourcing, distributie en het realiseren van kampeerartikelen onder uw private label.

 

ProPlus in uw kampeerwinkel

Met ProPlus, ons eigen assortiment aan caravan- en aanhanger onderdelen, haalt u hoogwaardige kampeerartikelen in huis voor een vriendelijke prijs.

De producten hebben een moderne uitstraling, zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingsvormen en zijn voorzien van gebruikershandleidingen in Nederlands, Engels, Duits en Frans. Een aanwinst voor uw kampeerwinkel!

 

Trends op het gebied van kampeerartikelen

Kamperen is populairder dan ooit. Het is eigenlijk een trend op zich. Kamperen is tegenwoordig wel flink anders dan voorheen.

We gaan voor meer gemak (antislipmatten, vuilniszakhouders, deur- en insectenhorren), we gaan vaker en korter op kampeervakantie (lees: die tent moet sneller dan snel staan) en we streven naar digitale detoxen (maar we nemen voor de zekerheid toch een Powerbank met USB lader mee).

Met deze kennis op zak zoekt het team van PAT Europe naar de perfecte kampeerartikelen voor uw kampeerwinkel en is daarmee de groothandel voor u.

En dat doen we non stop, want behoeften veranderen en kampeer toebehoren veranderen mee.

PAT Europe

Groothandel camping- en caravanaccessoires

shop hier alle kampeer accessoires