Over ons ProPlus Klant worden
U bent niet ingelogd, hierdoor mist u producten die wij wel aanbieden. Klik hier om in te loggen, of hier om klant te worden.

Trekhaakdoppen

LET OP: met het zoekveld kunt u enkel zoeken binnen de resultaten op deze pagina!
16 product(en) gevonden
producten per pagina
Weergave

Trekhaakdop

Met een trekhaakdop bescherm je de trekhaak van je auto tegen roestvorming wanneer je deze niet gebruikt. Ook krijg je geen smeervlekken op je broek als je langs je trekhaak loopt. Trekhaakdoppen zijn er in veel kleuren en soorten maar wel in een algemene maat die op iedere trekhaak past.

Trekhaakdoppen groot inkopen? Dat doet u vertrouwd bij PAT Europe, al 30 jaar dé groothandel voor trekhaakdoppen en alle andere toebehoren voor uw aanhangwagen, caravan en meer. Wij leveren voordelig en snel aan elk type zakelijke afnemer, van fabrikant tot grossier of detailhandelaar. Log in op uw account om ons volledige assortiment trekhaakdoppen te bekijken!

Voorkom roest op de haak

Waar vroeger oude tennisballen regelmatig dienstdeden als bescherming van de trekhaak, hebben we tegenwoordig gelukkig de keuze uit een ruim aanbod aan diverse trekhaakdoppen. Een trekhaakdop, ook wel kogelkap genoemd, heeft verschillende functies. Bij veelvuldig gebruik verdwijnt langzaamaan de lak van een trekhaakkogel, waardoor deze gevoeliger wordt voor roest. Een trekhaakdop beschermt de trekhaak tegen blootstelling aan de buitenlucht en voorkomt daarmee roestvorming. Tegelijkertijd zorgt de kogelkap ervoor dat de lakloze trekhaakdop niet kan afgeven. Een optimaal beschermde aanhangwagen? Bekijk ook eens ons aanbod spatschermen of afdekzeilen voor de aanhanger voor nog meer manieren om de aanhanger en auto in topconditie te houden.

Kogelkappen met private label

Een derde functie van de trekhaakdop is het communiceren van een merk. Zeker als fabrikant van trekhaken en -doppen bent u afhankelijk van de branding op de kogelkop, omdat de trekhaakdop vaak de enige zichtbare plek voor uw label is. Bij PAT Europe heeft u de mogelijkheid om uw eigen merk te laten plaatsen op onze producten. Heeft u nog geen private label opgezet? Ook daar kunnen we u bij helpen, neem gerust contact op met sales@pateurope.com voor meer informatie over onze service.

Ruim aanbod trekhaakdoppen bij uw groothandel

PAT Europe levert kogelkappen van ons eigen merk ProPlus in diverse uiteenlopende soorten, materialen en kleuren. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een trekhaakdop in chroom, een kunststof trekhaakdop of trekhaakdop met golfbal-look. De maatvoering van al onze trekhaakdoppen is universeel; ze zijn geschikt voor elke trekhaak. Mist u een bepaalde soort trekhaakdop of een ander soort product in ons assortiment? Via deze link kunt u eenvoudig een productaanvraag doen.

Trekhaakdop kopen bij PAT Europe

Bestel trekhaakdoppen gemakkelijk online in de webshop van PAT Europe. Profiteer van kwaliteit in product en service, van hoogwaardige kogelkoppen tot snel schakelen waar nodig. Wij leveren snel in heel Europa. Log in en bestel vandaag nog! Nog geen klant? Maak direct eenvoudig een zakelijk account aan om uw bestelling te plaatsen.