Over ons ProPlus Klant worden
U bent niet ingelogd, hierdoor mist u producten die wij wel aanbieden. Klik hier om in te loggen, of hier om klant te worden.

Afdekzeilen

LET OP: met het zoekveld kunt u enkel zoeken binnen de resultaten op deze pagina!
4 product(en) gevonden
producten per pagina
Weergave

Afdekzeilen voor de aanhanger

PAT Europe is uw groothandel voor alle soorten afdekzeilen voor aanhangwagens en de benodigde accessoires. Als tussenschakel voor leveranciers, grossiers, fabrikanten, detailhandel, grootwinkels en overige zakelijke afnemers leveren we dekzeilen voor de aanhanger voordelig in heel Europa. Ontdek onze flexibele service en log in op uw zakelijke account om ons volledige assortiment te bekijken!

Verplichte bescherming

Een aanhangerzeil beschermt alle goederen in uw aanhanger (ook wel remorque genoemd) optimaal. Een waterdicht zeil voor de aanhangwagen houdt weersinvloeden van alle soorten tegen, zodat de belading niet vuil, nat of verweerd raakt. Het dekzeil dekt de aanhanger af wanneer deze in gebruik is, maar kan ook over de aanhangwagen worden gelegd wanneer deze niet gebruikt wordt voor extra bescherming tijdens de opslag. Tegelijkertijd zorgt het zeil er ook voor dat spullen niet uit de aanhanger kunnen vallen of waaien. Afhankelijk van het type goederen dat er in de aanhangwagen vervoerd worden, is een dekkleed voor de aanhanger – eventueel in combinatie met een aanhangernet – daarom verplicht in Nederland.

Ons aanbod dekzeilen voor de aanhangwagen

PAT Europe levert diverse aanhanger-afdekzeilen en het benodigde toebehoren, zoals een opbouw voor aanhangwagens of een losse disselhoes. U kunt in ons assortiment rekenen op vertrouwde topkwaliteit, maar zonder dat u daarvoor de hoofdprijs betaalt. Dit komt doordat veel van onze producten afkomstig zijn van ons eigen professionele merk ProPlus. Ook voor een optimale bescherming van andere soorten vervoersmiddelen bent u bij ons aan het juiste webadres. Bekijk ook eens onze collecties met autohoezen, dekzeilen voor boten en beschermhoezen voor caravans voor een overzicht van alle opties.

Heeft u speciale wensen?

We vinden het belangrijk dat elke ondernemer bij ons vindt wat hij zoekt, of dat nu een specifiek product is of een gepersonaliseerd artikel. We breiden ons aanbod aanhangers en toebehoren continu uit en houden daarbij altijd rekening met de vraag vanuit onze afnemers. Laat het ons dus gerust weten wanneer u een bepaald afdekzeil voor uw aanhangwagen of een ander product mist in ons assortiment. Daarnaast kunt u ook kiezen voor uw eigen merk op onze producten. Met onze in-house vormgevingsafdeling kunnen we u zelfs helpen met het opzetten van uw eigen private label. Wilt u meer weten? Mail ons dan op sales@pateurope.com.

Afdekzeil voor aanhangwagen kopen bij de groothandel

Ondernemers bestellen afdekzeilen voor aanhangers eenvoudig en veilig online bij PAT Europe, al 30 jaar uw groothandel voor alle toebehoren van aanhangwagens, auto's, caravans en meer. Omdat we direct uit voorraad leveren, heeft u baat bij onze snelle levering. Kwaliteit in onze producten en service staat bij ons op 1. Ervaar het zelf en log in om te bestellen, of maak direct uw zakelijke account aan!