Over ons ProPlus Klant worden

Camping groothandel


De grootste online camping groothandel – alle kampeerartikelen van tentharing tot camperhoes, voor uw complete kampeerwinkel– PAT Europe

PAT Europe – dé online camping groothandel

Als eigenaar of manager van een kampeerwinkel weet u precies welke kampeerartikelen u in uw assortiment wilt.

PAT Europe zorgt voor optimaal voorraadbeheer, zodat zowel u als uw klanten nooit misgrijpen. Van tentharing tot camperhoes, PAT Europe heeft het in huis.

 

Waarom PAT Europe?

  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Zeer uitgebreid assortiment
  • Snelle levering uit voorraad
  • Professionele ProPlus productlijn
  • Private label mogelijkheden

 

Bestel uw kampeerartikelen snel en gemakkelijk in onze webshop.


Over PAT Europe

Met ons hoofdkantoor in Nederland (Oudkarspel, Noord-Holland), een verkoopkantoor in Duitsland en een inkoopkantoor in China bedienen wij al 35 jaar zowel kleine als (middel)grote kampeerwinkels in heel Europa.

Natuurlijk zijn wij de aangewezen partij als het gaat om het voeren van een compleet assortiment kampeerartikelen, maar we gaan desgewenst ook verder dan dat.

U kunt ons inzetten voor klantgerichte oplossingen op het gebied van sourcing, distributie en het realiseren van kampeerartikelen onder uw private label.

 

ProPlus in uw kampeerwinkel

Met ProPlus, ons eigen assortiment aan caravan- en aanhanger onderdelen, haalt u hoogwaardige kampeerartikelen in huis voor een vriendelijke prijs.

De producten hebben een moderne uitstraling, zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingsvormen en zijn voorzien van gebruikershandleidingen in Nederlands, Engels, Duits en Frans. Een aanwinst voor uw kampeerwinkel!

 

Trends op het gebied van kampeerartikelen

Kamperen is populairder dan ooit. Het is eigenlijk een trend op zich. Kamperen is tegenwoordig wel significant anders dan voorheen.
We gaan voor meer gemak (antislipmatten, vuilniszakhouders, deur- en insectenhorren), we gaan vaker en korter op kampeervakantie (lees: die tent moet sneller dan snel staan) en we streven naar digitaal detoxen (maar we nemen voor de zekerheid toch een Powerbank met USB lader mee).

Met deze kennis op zak zoekt het team van PAT Europe naar de perfecte kampeerartikelen voor uw kampeerwinkel.

En dat doen we non stop, want behoeften veranderen en kampeerartikelen veranderen mee.

PAT Europe

Groothandel camping- en caravanaccessoires

shop hier alle camping accessoires