Over ons ProPlus Klant worden
U bent niet ingelogd, hierdoor mist u producten die wij wel aanbieden. Klik hier om in te loggen, of hier om klant te worden.

Autohoezen

LET OP: met het zoekveld kunt u enkel zoeken binnen de resultaten op deze pagina!
14 product(en) gevonden
producten per pagina
Weergave

Autohoezen

PAT Europe is uw groothandel voor hoogwaardige autohoezen in alle maten. Op deze pagina vindt u al onze motorhoezen en beschermhoezen voor de auto. We leveren direct uit eigen magazijn, en dit betekent korte levertijden voor u. Log in met uw klantenaccount om ons volledige assortiment autohoezen, motorhoezen en dakhoezen voor de auto te bekijken.

Optimale bescherming met een auto-beschermhoes of motorhoes voor buiten

Een auto-beschermhoes, ook wel auto-cover of auto-pyjama genoemd, is een afdekhoes voor de auto die het voertuig het hele jaar door afdekt tegen invloeden van buitenaf. Omdat de autohoes waterdicht is, beschermt hij de auto tegen kou, vocht, vorstaanslag en vuil. Er zijn beschermhoezen die de hele auto bedekken en dakhoezen die alleen de bovenzijde afdekken. Ook voor de bescherming van de motor zijn er verschillende waterdichte motorhoezen oftewel motor-covers of motor-pyjama's verkrijgbaar.

Ons assortiment

We leveren diverse universele autohoezen, auto-dakhoezen en motor-covers in verschillende afmetingen, geschikt voor een breed scala aan automerken en modellen. Een greep uit de collectie:• Autohoes maat S• Autohoes maat M• Autohoes maat L• Autohoes maat XL PAT Europe is uw leverancier voor alle producten op het gebied van autobescherming en -onderhoud. Zo vindt u bij ons ook een ruim aanbod onderhoudsproducten voor de auto, winterproducten voor de auto en nog veel meer auto-accessoires. Mist u een product in ons assortiment? We luisteren graag naar de wensen van onze klanten. Doe gerust een productaanvraag, dan kijken we of we de auto-beschermhoes of motorhoes aan de collectie kunnen toevoegen.

Verzekerd van kwaliteit

Alle dakhoezen, auto-covers en motorhoezen zijn afkomstig van ons eigen merk ProPlus en staan garant voor hoge, vertrouwde kwaliteit tegen een scherpe prijs. Kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons dan ook op 1, en dat merkt u in onze producten en in onze service. Wilt u uw eigen merk op onze producten? Of heeft u interesse in het opzetten van een eigen private label? We helpen u graag, mail ons gerust op sales@pateurope.com voor meer informatie.

Dakhoes, motorhoes of autohoes kopen?

Ondernemers bestellen auto-dakhoezen, motorhoezen en complete autohoezen eenvoudig online via de webshop van PAT Europe. We leveren al 30 jaar in heel Europa aan grossiers, inkopers, fabrikanten, (groot)winkels, detailhandelaren en andere zakelijke afnemers. Plaats uw bestelling door in te loggen of maak direct een zakelijk account aan om verder te gaan!