Over ons ProPlus Klant worden
U bent niet ingelogd, hierdoor mist u producten die wij wel aanbieden. Klik hier om in te loggen, of hier om klant te worden.

Koppelingen & toebehoren

LET OP: met het zoekveld kunt u enkel zoeken binnen de resultaten op deze pagina!
18 product(en) gevonden
producten per pagina
Weergave

Koppelingen voor aanhangers & accessoires

Bent u als zakelijk afnemer op zoek naar een betrouwbare schakel voor al uw koppelingen voor aanhangers en toebehoren? Voor alles rondom koppelingen en accessoires bent u op deze pagina van PAT Europe aan het juiste webadres. Wij zijn al 30 jaar dé groothandel voor detailhandelaren, fabrikanten, leveranciers, grossiers en andere soorten ondernemers. Wij leveren vlug in heel Europa. Bekijk ons ruime assortiment aanhangerkoppelingen en onderdelen direct online!

Veilig verbonden met PAT Europe

Een veilige rit met de aanhangwagen of trailer begint bij een goede verbinding tussen het vervoermiddel en de aanhanger. Een hoogwaardige trekhaak-koppeling of kogelkoppeling aan de aanhanger mag daarbij niet ontbreken. De koppeling van de aanhanger is het punt waaraan de aanhangwagen aan het voertuig bevestigd wordt. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, afmetingen en maten van draagkracht. Met de benodigde accessoires zorgt u ervoor dat het aankoppelen nog soepeler verloopt. In sommige gevallen zijn bepaalde koppeling-accessoires noodzakelijk. Een hulpkoppeling voor de trekhaak is bijvoorbeeld verplicht wanneer de aanhangwagen niet voorzien is van een losbreek-inrichting, en mag juist niet aanwezig zijn wanneer de wagen wel een losbreek-inrichting bezit. Voor een zo lang mogelijke levensduur is daarnaast het gebruik van een trekhaakdop over de kogelkop aan te raden.

Ons aanbod aanhangerkoppelingen & koppeling-accessoires

PAT Europe heeft een ruime collectie met verschillende koppelingen voor aanhangers of trailers en alle toebehoren die u maar kunt wensen. Al onze producten zijn afkomstig van ons eigen merk ProPlus. Een greep uit de mogelijkheden:

• Trekhaak-koppeling aanhanger
• Kogelkoppeling aanhanger
• Aanhangerkoppeling 70mm
• Aanhangerkoppeling 60mm
• Diverse koppelinghoezen
• Hulpkoppeling aanhanger (met veer of met strip)

Uw flexibele schakel

Als ondernemer wilt u kunnen vertrouwen op hoge kwaliteit, een breed assortiment en een flexibele service. In dat geval is PAT Europe de importeur voor u. Ons uitgebreide aanbod aanhanger-accessoires en andere voertuig-toebehoren is constant in beweging. Hierbij houden we veel rekening met de wensen van onze klanten. Mist u een bepaalde aanhangerkoppeling of zoekt u een ander product dat ontbreekt in ons assortiment? Doe gerust een productaanvraag, dan kijken we hoe we u kunnen helpen.

Koppeling voor aanhangwagens kopen

Slimme ondernemers kopen koppelingen en accessoires voor aanhangers online bij PAT Europe. Omdat we leveren uit onze eigen 4500 m2 aan opslag kunnen we voor voorraadsartikelen altijd een snelle bezorging garanderen in heel Europa. Log in op uw zakelijke account om verder te gaan of plaats direct een bestelling!