Over ons ProPlus Klant worden
U bent niet ingelogd, hierdoor mist u producten die wij wel aanbieden. Klik hier om in te loggen, of hier om klant te worden.

Jerrycans

LET OP: met het zoekveld kunt u enkel zoeken binnen de resultaten op deze pagina!
18 product(en) gevonden
producten per pagina
Weergave

Jerrycans

Jerrycans groot inkopen doet u als detailhandelaar, leverancier, fabrikant, grossier of andere ondernemer voordelig bij PAT Europe. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan oliekannen en toebehoren, direct uit voorraad leverbaar. Wij zijn uw flexibele schakel in heel Europa. Waar u zich ook bevindt, u kunt altijd rekenen op een snelle levering. Ontdek het zelf en bekijk ons complete assortiment jerrycans op uw zakelijke account.

Oliekannen, schenktuiten en lekbakken voor olie

Voor de opslag en het verwerken van brandstof of vloeistoffen voor auto's en andere voertuigen komen stevige jerrycans en bijbehorende hulpmiddelen goed van pas. Jerrycans zijn doorgaans groot van formaat, waardoor u er vele liters tegelijk in kwijt kunt. Voor extra stevigheid kunt u kiezen voor metalen jerrycans. Met behulp van een oliekan met schenktuit giet u de inhoud gemakkelijk en gecontroleerd over. In een olie-opvangbak ofwel -lekbak wordt gemorste vloeistof opgevangen, die vervolgens door middel van de tuit weer eenvoudig kan worden teruggegoten in de jerrycan.

Ons assortiment ProPlus jerrycans

Op deze pagina vindt u ons volledige overzicht met jerrycans, speciale oliekannen met en zonder kraantjes en alle benodigde accessoires, waaronder:

• Jerrycan 5 liter, 10 liter of 20 liter
• Stalen jerrycan
• Plastic jerrycan
• Olie-opvangbak
• Jerrycan-trechter
• Jerrycan met kraan
• Losse schenktuiten
 Al onze oliekannen zijn afkomstig van ons eigen merk ProPlus en voorzien van alle benodigde certificaten. Naast jerrycans levert PAT Europe nog veel meer auto-onderhoudsproducten en accessoires voor auto's en andere voertuigen.

Uw eigen concept?

Omdat jerrycans zo groot zijn, bieden ze meer dan voldoende oppervlak voor het presenteren van uw eigen merk. Het personaliseren van jerrycans met uw eigen label is bij ons geen enkel probleem. We hebben een eigen vormgevingsafdeling die u kan helpen met de opzet en uitvoering van uw eigen concept op onze ProPlus producten. Neem contact met ons op of bekijk onze Private Label-opties voor meer informatie over deze dienst.

Jerrycans kopen? Voordelig inkopen via PAT Europe

Bestel jerrycans, oliekannen en accessoires eenvoudig online via onze website. Met een uitgebreid assortiment in maar liefst 4500m2 aan magazijnoppervlak hebben wij voor elke ondernemer in de voertuigenbranche hoogwaardige én scherp geprijsde producten op voorraad. Kies voor PAT Europe en ervaar onze gunstige voorwaarden zelf. Maak direct uw zakelijke account aan of log in om verder te gaan met bestellen.