Over ons ProPlus Klant worden
U bent niet ingelogd, hierdoor mist u producten die wij wel aanbieden. Klik hier om in te loggen, of hier om klant te worden.

Auto accessoires Auto accessoires

PAT Europe biedt als groothandel een breed assortiment aan auto accessoires en materialen voor zowel interieur als exterieur en onderhoud. Van acculaders, autohoezen en autolampen tot onderhoudsproducten en winterproducten.

Auto-accessoires

PAT Europe biedt als groothandel een breed assortiment aan auto-accessoires en automaterialen voor zowel interieur als exterieur en onderhoud. We leveren aan grossiers, fabrikanten, (groot)winkels, inkopers, detailhandelaren en andere zakelijke afnemers in heel Europa. Al onze auto-onderdelen en -accessoires zijn van hoge kwaliteit en worden direct uit voorraad geleverd, zodat u ze snel in handen heeft. Ontdek gauw ons ruime aanbod!

Uw groothandel voor automaterialen

Van acculaders, autohoezen en autolampen tot onderhoudsproducten en winterproducten; onze auto-accessoires omvatten talloze soorten auto-toebehoren. De producten zijn geschikt voor elke zakelijke afnemer die zich bezighoudt met de verkoop van auto-onderdelen, het onderhoud van auto's en reparatie van auto's. Ons assortiment bestaat uit de gevestigde topmerken en ons eigen label ProPlus.Voor snel en efficiënt navigeren hebben we ons uitgebreide assortiment automaterialen opgedeeld in verschillende categorieën. Grofweg zijn al onze productcategorieën onder te brengen onder de volgende noemers:

Auto-accessoires voor interieur

Auto-accessoires voor exterieur

Autogereedschap

• Auto-onderhoudsmiddelen

• Auto-elektronica

• Winterproducten en -onderdelen voor de auto

• Overige auto-accessoires Klik op de relevante categorie voor een overzicht van alle betreffende producten.

Uw partner voor flexibel schakelen

PAT Europe is al ruim 30 jaar de zakelijke partner met wie u flexibel en snel schakelt, van onze snelle levering tot aan ons ruime assortiment dat altijd uitgebreid kan worden. Zoekt u een specifieke auto-accessoire die we nog niet in de webshop hebben? We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen, dus dien gerust een productaanvraag in.

Private label-mogelijkheden

Wilt u uw unieke merk en huisstijl op uw auto-onderdelen en auto-toebehoren? Dat regelen wij graag voor u! PAT Europe heeft een in-house grafische afdeling die u helpt met het ontwikkelen van uw eigen private label. Ook kunnen we op aanvraag uw huisstijl verwerken in ons bestaande assortiment automaterialen en de verpakkingen. Mail ons op sales@pateurope.nl voor meer informatie.

Auto-onderdelen & auto-accessoires online kopen

Het grootste assortiment auto-accessoires vindt u online bij PAT Europe. Ervaar onze hoge kwaliteit zelf, in zowel onze producten als onze service, en bestel uw automaterialen vandaag nog vertrouwd in onze webshop. Log in om uw bestelling te plaatsen of maak direct een zakelijk account aan om verder te gaan.