Over ons ProPlus Klant worden

Groothandel Auto Accessoires


PAT Europe is al 30 jaar groothandel in auto accessoires. We bieden onze klanten een breed assortiment aan automaterialen voor zowel het interieur, het exterieur als het onderhoud van de auto. Van acculaders tot autohoezen en winterproducten.

Groothandel auto accessoires - PAT Europe

Waarom is Pat Europe dé groothandel auto accessoires?

Ruim 30 jaar ervaring

Zeer uitgebreid assortiment

Snelle levering uit voorraad

Professionele ProPlus productlijn

Private label mogelijkheden

 

Een greep uit ons assortiment:

Telefoonhouder – onze solide universele smartphonehouders zijn eenvoudig te bevestigen, zijn 360 graden roteerbaar, beschikken over overbelastings- en kortsluitingsprotectie en zijn aan te sluiten op een 12V-24V sigarettenaansteker.

Wieldoppen – ons assortiment bevat diverse wieldoppensets: stuk voor stuk eenvoudig te monteren en te reinigen. Ze worden gekenmerkt door de goede pasvorm en een strakke uitstraling.

Sneeuwkettingen – een sneeuwketting voor iedere bandenmaat. Met deze auto accessoires heeft u perfecte grip op de besneeuwde ondergrond en bent u zeker van een veilige reis.

Spanbanden – ons assortiment automaterialen en auto accessoires bevat diverse soorten spanbanden met verschillende afmetingen. Voor het perfect vastzetten van een lading op aanhangwagen of dak.

Fietsdrager – onze fietsdragers zijn eenvoudig te monteren en gemakkelijk op te bergen in de kofferbak wanneer ze niet gebruik zijn. Geschikt voor meerdere fietsen en voorzien van universele montage mogelijkheden op de trekhaak.


Onze automaterialen en accessoires zijn onmisbaar in uw assortiment!

Natuurlijk leveren we snel de accessoires die u (en uw klanten) nodig heeft. Bestel ze direct eenvoudig in onze webshop.


PAT Europe - groothandel auto accessoires in een notendop

Met ons hoofdkantoor in Nederland (Oudkarspel, Noord-Holland), een verkoopkantoor in Duitsland en een inkoopkantoor in China bedienen wij al 30 jaar zowel kleine als (middel)grote partijen in de autobranche. In heel Europa. Ons assortiment als groothandel in auto accessoires en automaterialen bevat de gevestigde A-merken en ons eigen merk ProPlus. Daarnaast bieden we onze klanten tevens de mogelijkheid auto accessoires onder een private label in te kopen. Met deze hoogwaardige producten zorgt u voor een assortiment met onderscheidend vermogen en bouwt u tevens aan uw merknaam.


PAT Europe, de online groothandel in auto accessoires

PAT Europe

Shop hier alle auto accessoires