Over ons ProPlus Klant worden

Groothandel GasStop glasfleszekering


GasStop - Gasfleszekering voor 100% veiligheid. PAT Europe is al 30 jaar groothandel in caravan en camping accessoires

GasStop – Gasfleszekering voor 100% veiligheid

Veilig en praktisch onderweg

Het gebruik van gas is voor onderweg een ideale manier om het comfort van thuis ook in de caravan teervaren. Veiliger op weg met de GasStop gasfleszekering en tevens genieten van het voordeel om snel en gemakkelijk het gas niveau van uw gasfles te controleren.

Veilig BBQ-en

Neem uw vrienden of familie mee naar buiten en ga lekker, veilig barbecueën. Met de GasStop gasfleszekering toegevoegd aan uw gasfles kunt u dit nu doen. De gasflesindicator geeft aan wanneer deze bijgevuld moet worden, zodat u nooit zonder komt te zitten.

Meerdere toepassingen

Heeft u een gasfles op uw boot, terras of in huis? GasStop vergroot direct de veiligheid van uzelf en uw directe omgeving. Tevens kunt u met de GasStop indicator een eventueel ontstane gevaarlijke overdruk constateren, wel zo veilig. Lees eerst de gebruiksaanwijzing goed door.

GASSTOP - ÉÉN HULPMIDDEL -MEERDERE FUNCTIES

100% Noodstop gasfleszekering

GasStop zal onmiddellijk en automatisch, in het geval van een groot lek of falend systeem, de toevoer van gas uitschakelen.

Kwaliteit gegarandeerd

Onze producten zijn onafhankelijk getest en voldoen aan ISO en EN normen.

Lektester

GasStop kan ook worden gebruikt voor het testen op kleine lekken. Controleer altijd uw gasinstallatie om er zeker van te zijn dat het lekvrij is.

Praktische gasflesindicator

De indicator laat u precies weten wanneer het gas bijna op is, zodat u tijdig de gasfles kan laten bijvullen.

Technisch hoogstaand koppelstuk

Elke GasStop gasfleszekering is gemaakt van materialen met de hoogste kwaliteit. Zorgvuldig gefabriceerd en getest volgens de laatste technologie.

5 Jaar garantie

Al onze producten worden geleverd met 5 jaar garantie. We streven er naar de hoogste kwaliteit producten aan onze klanten te verstrekken.