Over ons ProPlus Klant worden
U bent niet ingelogd, hierdoor mist u producten die wij wel aanbieden. Klik hier om in te loggen, of hier om klant te worden.

Autogereedschap

LET OP: met het zoekveld kunt u enkel zoeken binnen de resultaten op deze pagina!
18 product(en) gevonden
producten per pagina
Weergave

Autogereedschap

Bent u detailhandelaar, fabrikant, grossier, eigenaar van een (groot)winkel, garage of een andere ondernemer die handelt in autogereedschappen? Dan is PAT Europe uw importeur. Op deze pagina vindt u al onze auto-tools overzichtelijk bij elkaar. Als zakelijk afnemer bestelt u autogereedschap voordelig en eenvoudig in onze webshop, waar in Europa u zich ook bevindt. Wij zijn uw snelle en professionele schakel dankzij de ruim 4500 m2 die we aan opslagruimte ter beschikking hebben. Log in op uw zakelijke account om het complete assortiment te ontdekken.

Alle tools op zak

Van bandenspanningsmeters en kruissleutels tot aan kniematten voor comfort of auto-gereedschapskisten en Daken® boxen om alles netjes in op te bergen. Autogereedschap behelst een brede range aan hulpmiddelen, accessoires en tools voor de auto. Een veilige rit begint bij een optimaal functionerende auto, en ook voor onderweg zijn de basisgereedschappen voor in de auto geen overbodige luxe.

Ons aanbod

PAT Europe biedt een uitgebreid assortiment autogereedschap van het eigen merk ProPlus aan, van diverse handgereedschappen voor garages tot aan alle benodigde hulpmiddelen om reparaties en montages gemakkelijker of comfortabeler te maken. Tot de selectie auto-tools behoren bijvoorbeeld bougiesleutels, oliefiltersleutels en slangklemmen. De hulpmiddelen lopen uiteen van oliekannen en vacuümheffers tot verrijdbare werkplaatsstoelen en rolbedden voor in de garage. U kunt inloggen om het volledige aanbod te bekijken. Naast autogereedschap bestaat ons assortiment uit nog veel meer auto-accessoires en toebehoren. Mist u toch nog een bepaalde auto-tool? Als u een online productaanvraag doet, kijken wij graag wat we voor u kunnen betekenen.

Auto-tools met uw label

Artikelen met uw eigen merk zijn een perfect onderdeel van een sterke branding-strategie. Bij PAT Europe is het daarom mogelijk om uw eigen label te laten afdrukken op ons autogereedschap. Onze in-house vormgevingsafdeling verwezenlijkt op professionele wijze uw wensen. Ook kunnen wij u helpen met het opzetten van uw private label. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Voordelig autogereedschap kopen bij PAT Europe

Diverse autogereedschappen met of zonder uw eigen label bestelt u vertrouwd bij PAT Europe, uw groothandel voor alles rondom voertuigen en veiligheid. U kunt bij ons rekenen op een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs, omdat wij de productie van ons merk ProPlus zelf beheren. Via uw zakelijke account bestelt u alle auto-tools eenvoudig zelf online, en wij zorgen voor een snelle levering. Plaats vandaag nog uw bestelling!