Over ons ProPlus Klant worden
U bent niet ingelogd, hierdoor mist u producten die wij wel aanbieden. Klik hier om in te loggen, of hier om klant te worden.

Reflectoren

LET OP: met het zoekveld kunt u enkel zoeken binnen de resultaten op deze pagina!
18 product(en) gevonden
producten per pagina
Weergave

Reflectoren voor aanhangers

Gaat u reflectoren voor aanhangwagens groot inkopen? Dan doet u dat het voordeligst bij PAT Europe, dé groothandel voor alle toebehoren rondom aanhangers en andere voertuigen. Wij hebben een ruime voorraad in eigen beheer, waardoor we altijd snel kunnen schakelen in heel Europa. Ontdek onze flexibele service zelf en log in op uw zakelijke account om ons ruime assortiment reflectoren voor aanhangers te bekijken.

Goed zichtbaar voor iedereen

Veiligheid gaat in het verkeer voorop. Om die reden worden er aan voertuigen zoals aanhangwagens en trailers verschillende veiligheidseisen gesteld. Om ook in het donker en bij slecht weer goed zichtbaar te zijn op de weg is bijvoorbeeld aanhangerverlichting wettelijk verplicht, en ook moet de aanhangwagen voorzien zijn van de juiste reflectoren. Op 35 tot 90 cm hoogte dienen de volgende reflectoren op de aanhanger bevestigd te worden:

• 2x driehoek-reflectoren aan de achterzijde
• 2x witte reflectoren aan de voorzijde
• Oranje reflectoren aan de zijkanten, de achterste mag rood zijn

Uw importeur voor reflectoren

Bij ons vindt u een ruim assortiment reflectoren voor trailers. Tot de collectie behoren onder andere diverse:

• Driehoek-reflectoren voor aanhangers
• Rode reflectoren
• Witte reflectoren
• Oranje reflectoren
• Reflectoren zelfklevend
Mist u een bepaald product? Ons uitgebreide aanbod is altijd in beweging. U kunt altijd een productaanvraag doen, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

4500m2 aan voordelige kwaliteitsproducten

Slimme ondernemers doen zaken met PAT Europe. Met ruim 4500m2 aan eigen magazijn hebben we meer dan genoeg ruimte om ons scherp geprijsde aanhanger-toebehoren en al onze andere producten te beheren. Het overgrote deel van ons brede assortiment bestaat uit onze huislijn, ProPlus. Op deze manier waarborgen we de beste kwaliteit voor een dito prijs.

Online reflectoren voor aanhangwagens kopen

Bestel uw reflectoren eenvoudig zelf online in onze webshop. Met 30 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe we het beste en meest complete assortiment samenstellen voor verschillende soorten detailhandelaren, fabrikanten, leveranciers en andere zakelijke afnemers. Waar u zich ook bevindt, wij zorgen altijd voor een snelle levering. Bestel uw reflectoren voor aanhangers vandaag nog via uw zakelijke account!