Over ons ProPlus Klant worden
U bent niet ingelogd, hierdoor mist u producten die wij wel aanbieden. Klik hier om in te loggen, of hier om klant te worden.

Spatschermen

LET OP: met het zoekveld kunt u enkel zoeken binnen de resultaten op deze pagina!
11 product(en) gevonden
producten per pagina
Weergave

Spatborden voor aanhangers

Bent u als leverancier, detailhandelaar, (groot)winkel of grossier op zoek naar A-kwaliteit spatborden voor aanhangers? Dan bent u up de juiste pagina aanbeland. PAT Europe is al 30 jaar uw importeur en snelle schakel binnen heel Europa. Doordat we direct uit onze eigen 4500 m2 aan ruime voorraad leveren, kunt u altijd rekenen op een snelle levering. Log in op uw zakelijke account om direct ons brede assortiment spatschermen voor trailers te bekijken.

Verplichte bescherming

Aanhangers zijn niet compleet zonder het benodigde aanhangwagen-toebehoren. Het is bijvoorbeeld wettelijk verplicht om reflectoren, trailer-verlichting en spatborden op uw aanhanger of trailer te hebben. Een spatbord, ook wel spatscherm of spatschild genoemd, is bedoeld om opspattend water en vuil tegen de zijkant en achterkant van de wielen te beperken. Met een spatscherm blijft de trailer dus langer schoon. Spatschermen voor trailers zijn in verschillende soorten, maten en materialen verkrijgbaar. Zo bestaan er lichtgewicht spatborden van kunststof, maar ook extra duurzame spatborden van metaal.

Altijd een passende match

Aan de spatborden zijn enige eisen verbonden. Zo mogen ze geen scherpe hoeken bevatten. Ook mag het scherm niet uitsteken; het spatbord moet nauw aansluiten op de wielen van de aanhangwagen. Een spatbord voor aanhangwagens met dubbelas ofwel tandemasser is bijvoorbeeld langer dan een variant voor een enkelas-trailer. Een aanhanger-spatbord van 10 inch is vanzelfsprekend vele maler kleiner dan een model van 14 inch. Het is daarom belangrijk dat de juiste soort en maat gebruikt wordt.

Ons assortiment spatschermen voor aanhangwagen

PAT Europe levert diverse hoogwaardige aanhanger-spatborden van ons eigen merk ProPlus. Een greep uit de opties in ons assortiment:

• Spatbord aanhanger 14 inch
• Spatbord aanhanger 13 inch
• Spatbord aanhanger 10 inch
• Kunststof spatbord aanhanger
• Spatbord tandemasser

Op al onze spatschermen kunt u uw eigen logo of merknaam laten bedrukken dankzij onze Private Label-service. Wij helpen u samen met onze professionele vormgevingsafdeling van begin tot eind met het uitbrengen van uw eigen concept.

Aanhanger-spatbord voordelig kopen bij de groothandel

Als ondernemer bestelt u uw spatschermen voor aanhangwagens voordelig en gemakkelijk online bij PAT Europe. Dankzij onze zelfontwikkelde ProPlus huislijn profiteert u van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs, indien gewenst inclusief uw eigen merkvoering. Maak direct een account aan of log in om vandaag nog uw spatborden voor de aanhanger te bestellen!