Over ons ProPlus Klant worden
U bent niet ingelogd, hierdoor mist u producten die wij wel aanbieden. Klik hier om in te loggen, of hier om klant te worden.

Acculaders

LET OP: met het zoekveld kunt u enkel zoeken binnen de resultaten op deze pagina!
7 product(en) gevonden
producten per pagina
Weergave

Acculaders voor auto's

Een krachtige acculader mag niet ontbreken in onze ruime collectie met auto-toebehoren. PAT Europe is grootleverancier aan zakelijke afnemers in heel Europa, van grossiers tot detailhandelaren en fabrikanten. Met onze eigen productlijn van ProPlus leveren we professionele kwaliteit voor een scherpe prijs. Met ruim 30 jaar aan ervaring weten we precies waaraan een hoogwaardige acculader voor auto's moet voldoen, en dit ziet u terug in onze producten. Log in om al onze acculaders, druppelladers en accessoires en hun producteigenschappen te bekijken.

Onze ProPlus acculaders & druppelladers

PAT Europe levert verschillende ProPlus acculaders en druppelladers voor auto's, caravans, campers en andere voertuigen. Ook voor de benodigde hulpmiddelen zit u op deze pagina helemaal goed. U kunt hier terecht voor:

• Solar-laders
• Acculaders 12V, 24V en 6V
• Druppelladers 12V
• Accutesters
• Accutrainers

Op zoek naar meer elektra voor auto's? Bekijk ook eens onze omvormers of auto-accessoires voor 12V en 24V-artikelen. Ons ruime assortiment auto-accessoires is altijd in beweging. Heeft u een suggestie voor een uitbreiding, dan kunt u een productaanvraag bij ons indienen.

Veilig opladen

Het opladen van een lege auto-accu is met een goede acculader zo gebeurd. Acculaders zijn perfect om accu's snel en veilig volledig mee vol te laden. Onze acculaders voor auto's bieden een stabiele uitgangsstroom en volop mogelijkheden om de laadstatus te controleren. Naast diverse acculaders om een volledig lege accu mee op te laden bieden wij ook verschillende druppelladers voor auto's aan. Een druppellader is een vorm van acculader die erop gebouwd is om de accu op een intelligente wijze stapsgewijs op te laden en op peil te houden. Druppelladers herkennen zelf wanneer de accu vol is en stoppen vervolgens vanzelf met opladen, wat de levensduur van de accu ten goede komt.

Kies voor zonne-energie

Bent u op zoek naar een solar-acculader? Dan kunt u kiezen voor onze druppelladers op zonne-energie. Doordat de solar-lader zich oplaadt met zonlicht, ook bij bewolking, kunt u altijd direct aan de slag met het bijladen van de accu. Onze solar-druppelladers zijn een duurzame en milieuvriendelijke optie.

(Solar) acculaders en druppelladers bestellen bij PAT Europe

Het slim inkopen van acculaders en solar-druppelladers doet u als zakelijk afnemer bij PAT Europe, dé online groothandel voor alle toebehoren voor voertuigen. Met 4500m2 aan eigen voorraad zorgen wij altijd voor een snelle levering in heel Europa. Ontdek het zelf en log in op uw zakelijke account om direct uw bestelling te plaatsen!