Over ons ProPlus Klant worden
U bent niet ingelogd, hierdoor mist u producten die wij wel aanbieden. Klik hier om in te loggen, of hier om klant te worden.

Spanbanden

LET OP: met het zoekveld kunt u enkel zoeken binnen de resultaten op deze pagina!
17 product(en) gevonden
producten per pagina
Weergave

Spanbanden

Van sterke spanbanden tot stevige studs – in het assortiment van PAT Europe vindt u als zakelijk afnemer precies wat u zoekt. Wij zijn al 30 jaar uw groothandel op het gebied van accessoires voor en hulpmiddelen bij vervoer. In heel Europa bedienen we grossiers, leveranciers, handelaren, winkels, fabrikanten en andere afnemers van hoogwaardige spanriemen voor autotransport. Voordelig inkopen begint in onze webshop; log in op uw account voor een overzicht van al onze sjorbanden en toebehoren.

Alles op z'n plek

Spanbanden worden ook wel sjorbanden, spanriemen of spankettingen genoemd. De banden worden gemaakt van erg sterk kunststof en worden gebruikt als hulpmiddel bij onder andere autotransport en andere branches zoals de bouw. Een spanband zorgt voor een veilig autotransport, want met een sjorband en de benodigde accessoires zet u ladingen in bussen en vrachtwagens stevig vast op hun plek.

Ons aanbod spanriemen & accessoires

Spankettingen zijn er in vele soorten en maten, en elke variant is geschikt voor het zekeren van een ander type vracht. Bij PAT Europe vindt u een uitgebreid assortiment met verschillende typen auto-spanbanden en accessoires van ons eigen merk ProPlus, zoals:

• Spanbanden met ratel
• Spanbanden zonder ratel
• Spanband met 2 haken
• Spanbanden 5 meter
• Accessoires als bagagespinnen, bindrails en oogbouten

Altijd de juiste inspanningen

Als importeur op het gebied van auto-accessoires en andere voertuig-toebehoren streven wij er dag in, dag uit naar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen we met onze betrouwbare maar flexibele service en ook met ons alsmaar uitbreidende assortiment. We luisteren daarbij graag naar uw wensen. Zou u een bepaalde sjorband of een ander artikel graag in onze selectie zien? Doe dan online een productaanvraag, we kijken graag voor u wat de mogelijkheden zijn.

Sjorbanden groot inkopen bij de groothandel

Stevige spanbanden voor autotransport bestelt u voordelig en gemakkelijk bij PAT Europe. De meeste artikelen leveren we direct uit voorraad dankzij onze ruime magazijncapaciteit van maar liefst 4500 m2. Daardoor kunt u standaard rekenen op snelle levertijden in heel Europa. Plaats vandaag nog uw bestelling: log in of maak direct een zakelijk account aan om te beginnen!