Over ons ProPlus Klant worden
U bent niet ingelogd, hierdoor mist u producten die wij wel aanbieden. Klik hier om in te loggen, of hier om klant te worden.

Wieldoppen

LET OP: met het zoekveld kunt u enkel zoeken binnen de resultaten op deze pagina!
18 product(en) gevonden
producten per pagina
Weergave

Wieldoppen

PAT Europe levert een groot aanbod aan wieldoppen aan fabrikanten, leveranciers, detailhandelaren, grossiers, (groot)winkels en andere ondernemers in heel Europa. In ons assortiment vindt u goedkope auto-wieldoppen van ons eigen merk ProPlus in een brede range aan soorten, kleuren, maten en uitvoeringen. Ook bieden wij diverse private label-opties aan. Log in op uw zakelijke account om onze volledige collectie wieldeksels te bekijken.

Bescherming en afwerking

Wieldoppen, ook wel wieldeksels genoemd, zijn de doorgaans metalen schijven die op het wiel ofwel de velg van de auto gemonteerd worden. De wieldeksels dienen verschillende doelen. Ze beschermen de velgen en de remmen tegen vuil en slijtage. Daarnaast hebben ze een esthetische functie: ze ontnemen het zicht op de bouten waarmee het wiel aan de as gemonteerd is, en geven met hun designs een bepaalde uitstraling mee aan het voertuig. Verschillende wieldeksels hebben verschillende ontwerpen, van unieke tekeningen tot stijlvolle zwarte wieldoppen.

Ruim aanbod bij PAT Europe

PAT Europe beschikt over een ruim assortiment auto-wieldoppen, geschikt voor de meeste auto's en iedere branche. Zo vindt u bij ons onder meer:

• Wieldoppen 13 inch
• Wieldoppen 14 inch
• Wieldoppen 15 inch
• Wiepdoppen 16 inch
• Zwarte wieldoppen
• Complete wieldopsets

Uw eigen private label

Onze auto-wieldoppen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen die elk een eigen ontwerp hebben. Wilt u een persoonlijk stempel achterlaten? Het is bij ons ook mogelijk om de producten van uw eigen merk te voorzien. Als u nog niet in het bezit bent van een eigen label, dan helpt onze in-house vormgevingsafdeling u graag met het opzetten daarvan. Mail ons gerust voor meer informatie over alle private label-mogelijkheden.

Goedkope wieldoppen online bij de groothandel

Wieldoppen voor auto's bestelt u voordelig en eenvoudig bij PAT Europe, dé groothandel in voertuig-onderdelen en -accessoires online. Ons magazijn is ruim 4500 m2 groot, wat betekent dat we doorgaans direct uit eigen voorraad kunnen leveren. Daar plukt u de vruchten van: in heel Europa leveren wij voorraadsartikelen razendsnel. Ontdek het zelf en bestel uw wieldeksels vandaag nog online via uw zakelijke account!