Over ons ProPlus Klant worden
U bent niet ingelogd, hierdoor mist u producten die wij wel aanbieden. Klik hier om in te loggen, of hier om klant te worden.

Wielklemmen

LET OP: met het zoekveld kunt u enkel zoeken binnen de resultaten op deze pagina!
6 product(en) gevonden
producten per pagina
Weergave

Wielklemmen

Wielklemmen groot inkopen doet u als ondernemer voordelig en snel bij PAT Europe, al ruim 30 jaar dé importeur van alle toebehoren voor auto's, aanhangwagens, boten, campers en caravans. We hebben diverse universele wielklemmen op voorraad en kunnen snel uitleveren in heel Europa. Wij produceren hoogwaardige wielklemmen van ons huismerk ProPlus, maar ook exemplaren van het merk Nemesis behoren tot het assortiment. Log in op uw zakelijke account om ons volledige aanbod te bekijken!

Stevig op slot tegen diefstal

Een wielklem wordt ook wel een anti-diefstalklem genoemd en is een uitstekend middel om diefstal of ongeoorloofde verplaatsing van voertuigen te voorkomen. Het is klem of een stalen schijf die met haken om het wiel kan worden bevestigd, waardoor deze onmogelijk kan rollen. We maken onderscheid tussen wielklemmen met en zonder SCM-keurmerk (Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging). Voor sommige verzekeringen is het gebruik van een SCM-gekeurde wielklem vereist, omdat deze klemmen doorgaans sterker zijn dan wielklemmen zonder keurmerk.

Wielklem voor auto, aanhanger, motor, boottrailer of camper

Wielklemmen zijn doorgaans ontworpen voor universeel gebruik en af te stellen in verschillende afmetingen. Een motorwielklem is anders ontworpen dan een klem voor een voertuig op 3 of 4 wielen, maar de rest van de wielklemmen kan voor uiteenlopende motorrijtuigen gebruikt worden. Dit houdt in dat u in ons compacte assortiment terechtkunt voor bijvoorbeeld een:

• Wielklem voor auto's
• Wielklem voor aanhangers
• Wielklem voor motors
• Wielklem voor boottrailer
• Wielklem voor campers en caravans

Ons assortiment

Tot ons assortiment behoren Nemesis wielklemmen en ProPlus wielklemmen. De ProPlus wielklemmen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn verkrijgbaar in diverse maten, met een range van 13 inch tot en met 19 inch. Bent u specifiek op zoek naar wielklemmen die SCM-gekeurd zijn, dan is de Nemesis Ultra de keuze voor u. Naast sterke wielklemmen heeft PAT Europe nog veel meer te bieden op het gebied van veiligheid en andere vormen van toebehoren voor auto's en andere voertuigen. Denk bijvoorbeeld aan sloten voor aanhangwagens om trailers nog beter mee te beveiligen. Mist u toch nog een product in ons brede assortiment? De collectie is altijd in beweging en we houden graag rekening met de input van onze klanten. Vraag dus gerust online een nieuw product aan, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Universele wielklemmen kopen

ProPlus en Nemesis wielklemmen bestelt u online bij PAT Europe. Als groothandel zijn wij de flexibele schakel voor allerhande ondernemers, van fabrikanten tot aan detailhandelaren, groothandelaren, inkopers en leveranciers. U profiteert bij ons van scherpe prijzen, snelle levertijden en een klantgerichte service. Ontdek het zelf en log in op uw zakelijke account om direct uw bestelling te plaatsen.