Over ons ProPlus Klant worden
U bent niet ingelogd, hierdoor mist u producten die wij wel aanbieden. Klik hier om in te loggen, of hier om klant te worden.

Boot accessoires Boot accessoires

PAT Europe biedt een breed assortiment aan boottoebehoren voor op en aan boten. Van fenders, karabijnhaken en reddingsvesten tot toebehoren voor het zeilen en verschillende soorten touw.

Boot-accessoires

PAT Europe is uw zakelijke groothandel voor boot-accessoires. We hebben een breed assortiment aan bootonderdelen voor op en aan de boot, van sloepen tot zeilboten. U profiteert van onze snelle levering, want al onze producten zijn direct uit eigen voorraad leverbaar in heel Europa. Bekijk ons ruime aanbod boot-artikelen en ontdek alle mogelijkheden.

Ruim assortiment boot-artikelen

PAT Europe biedt verschillende grote en kleine bootonderdelen en -toebehoren aan in de webshop. Van fenders, karabijnhaken en reddingsvesten tot toebehoren voor het zeilen, verschillende soorten touw en alle benodigdheden voor het afmeren – we leveren boot-producten in elke denkbare richting. U kunt bij ons terecht voor accessoires voor diverse typen boten en categorieën, waaronder:

• Sloep-accessoires
• Zeilboot-onderdelen
• Motorboot-accessoires
• Boot-railing-onderdelen
Boot-haken, boot-touwen en andere kleine artikelen

We hebben ons aanbod opgedeeld per relevante categorie, zodat u eenvoudig kunt vinden wat u zoekt. Klik op de gewenste categorie voor een overzicht van de betreffende boot-accessoires. Zoekt u een product dat wij nog niet aanbieden? Wij zijn graag uw flexibele partner. U kunt een productvraag voor de missende boot-accessoire indienen via https://www.pateurope.com/product-request, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Uw eigen stempel

Heeft u interesse in bootonderdelen met eigen verpakking? Ons assortiment onderdelen voor boten kan volledig voorzien worden van uw eigen huisstijl, van product tot verpakking. Daarnaast beschikken we over een in-house grafische afdeling die u met plezier helpt bij de verwezenlijking van uw eigen private label. Neem gerust contact op met sales@pateurope.com voor meer informatie over onze private label-diensten.

Bootonderdelen kopen bij PAT Europe

Bestel uw boot-accessoires online bij PAT Europe. Als leverancier aan grossiers, fabrikanten, inkopers en diverse detailhandel- en winkelbedrijven kunt u bij ons rekenen op een vertrouwde kwaliteit en flexibele service. Log in of maak direct een zakelijk account aan en bestel uw boot-toebehoren eenvoudig zelf via onze webshop.